Girls' world

Szia! A divattal kapcsolatos gondolataimat szeretném megosztani Veled. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám! Jó olvasgatást. Dorci'

Hírlevél

E-mail:


A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Címkék

Fogyókúra 2015

2015.03.19. 19:40

szerző: Dorci'

Az előző bejegyzésemben motivációkat írtam most meg ajánlok egy technikát amivel látványosan lehet fogyni amerikai modellek is ezt a technikát használják. Gyors és olcsó, nem igényel különösebb hozzáértést (dietetikus edzőterem stb.)

Kezd el holnap!

Reggel egyél rendesen majd, ha nassolni támadna kedved egyél egy kis vattát! Az felszívja a hasadban felgyülemlő nedveket és így kisebb lesz a hasad a főétkezéseket rendesen tarthatod, de ha nasizni akarnál csak vattát egyél.

Egy idő után annyi vatta lesz a hasadba, hogy nem fogsz a nasizásra se az evésre gondolni. Így leadsz rengeteg kilót. Hanagyon zavarnak a vatták a hasadban akkor próbálkozhatsz önmagad hánytatásával és ha csak a szemed jön ki a helyéről akkor kérdezd meg az orvosod vagy a gyógyszerészedet, hogy mit ajánlanak a puffadásra kapsz majd valami gyógyszert ami valószínűleg nem fog hatni. Ezek után iratkozz be egy anonim bulémiások körébe (vagy alakíts a barátaiddal egyet) És hánytassátok egymást a foglalkozás ideje alatt. Ezután elkezdheted vágdosni magadat és utána kérhetsz egyműtétet, ha már tényleg nem bírod a vattát miután kiszedik abban a pár nap kórházban töltött estén eheted a kórházi kosztot, de ne felejtsd ha nassolni támadna kedved akkor egyél vattát (kérd meg anyukádat, hogy a ruhák mellé csomagoljon be egy csomagot ki tudja mikor lesz rá szükséged) vagy a kórházi gézlapokat, kötözőszereket is kipróbálhatod.Ezek után nem fog soha többé az eszedbe jutni a nassolás.

 

Címkék: nem vicc joke inkább önbizalom ez egy vicc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyokvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr487284689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása